vizier

Insectenbestrijding

De verscheidenheid aan insecten die schade en overlast kunnen veroorzaken is enorm. Al deze verschillende soorten insecten vragen om een andere aanpak. Wanneer het gaat om preventie of bestrijding moet namelijk, om doeltreffend te werk te gaan, rekening gehouden worden met de leefwijze van het betreffende insect. De in Nederland voorkomende schadelijke insecten kunnen we globaal indelen in twee groepen:

 

Kruipende insecten

Deze worden bestreden door middel van het behandelen van de schuilplaatsen (naden en kieren) met een vloeibaar middel, een insecticidenpoeder of een lokaasgel. Bij een aantal soorten (bijvoorbeeld vlooien of tapijtkevers) wordt de gehele vloeroppervlakte behandeld.

 

Vliegende insecten

Deze worden bestreden door middel van:

Een oppervlaktebehandeling van wanden en plafonds
Een ruimtebehandeling (nevelen)
Het inspuiten van de nestopening met poeder (wespen)
(Hiervoor geldt een seizoensgarantie, mocht het nest in hetzelfde jaar op dezelfde plaats terugkomen, dan wordt dit gratis opnieuw verwijderd.
Elektrische vliegenvangers.

 

Ratten- & muizenbestrijding

Ratten en muizen zijn cultuurvolgers welke niet geaccepteerd worden in ons leefmilieu. Vandaar dat het voorkomen en bestrijden van ratten- en muizenplagen een hoge prioriteit heeft bij de overheid, particulier en het bedrijfsleven.
Als verspreiders van ziektes en veroorzakers van knaagschade is het dan ook zaak deze plaagdieren strikt onder controle te houden. Sijben ongediertebestrijding kan hiervoor een doeltreffend bestrijdingsplan opstellen en uitvoeren.

ratwoonhuis1

Bij een melding van ratten in een woonhuis waren 4 dode ratten aangetroffen die samen erg veel uitwerpselen hadden achtergelaten. Het probleem werd vakkundig en snel opgeruimd en de benodigde bouwkundige maatregelen zijn genomen.

Ratwoonhuis2

Ratwoonhuis1

De schoongemaakte vloer

Ratwoonhuis3

De oude ingang onder de dakpannen

 

 

Mollenbestrijding

Mollen zijn harde werkers. Het wekt bewondering als je ziet wat deze beestjes aan werk verzetten. Het vele werk dat ze verzetten, wordt alleen niet door iedereen zo positief gewaardeerd. Door de vele hopen wordt de grasmat ernstig beschadigd. Om dit probleem op te lossen zullen de molen bestreden moeten worden.

Hulpmiddelen

Vanaf nu kunt u verschillende materialen en producten via de webshop van Boerenwinkel snel en eenvoudig bestellen.

Klik op de link.

Boerenwinkel.nl

Sijben Ongediertebestrijding | 06-53367229 / 0475-334041 | Privacyverklaring | Algemene leveringsvoorwaarden | website: Drukkerij Bongers Roermond