vizier

Kakkerlakken

In Nederland komen minstens 6 soorten kakkerlakken voor. De Amerikaanse, Australische, Duitse, Oosterse, Surinaamse en Bruinband kakkerlakken. De Duitse is de meest voorkomende soort in ons land en zullen we dan ook het meest tegenkomen.

 

Verspreiding van kakkerlakken

Kakkerlakken komen onder meer voor in woningen, kantoren, scholen, bakkerijen, supermarkten en ziekenhuizen. Door verhuizing en transport kunnen niet alleen kakkerlakken in een gebouw worden gebracht, maar ook kunnen op deze manier de dieren en de eierpakketten mee naar huis worden genomen. Eenmaal binnengebracht vermenigvuldigd de kakkerlak zich heel snel en kan zo een plaag vormen. Ze kunnen van een bolletje vet dagen leven. Ze kunnen ook allerlei ziekteverwekkende organismen in zich dragen en daarmee voedsel besmetten. Ook veroorzaken ze allergiƫn.

 

Kakkerlakken bestrijden

Wij bestrijden kakkerlakken volgens een in de praktijk getoetste planmatige aanpak. Eerst wordt bekeken welke soort het betreft en welke aard en omvang de plaag heeft. Hierna wordt een bestrijdingsplan opgesteld. Na overleg met de klant wordt met een inspectieprogramma met behulp van lijmvallen (die geen gif bevatten) en eventuele bestrijding, de aanwezigheid van kakkerlakken op een aanvaadbaar minimum gehouden. Tevens geven wij u advies om in de toekomst van kakkerlakken verschoont te blijven.

Hulpmiddelen

Vanaf nu kunt u verschillende materialen en producten via de webshop van Boerenwinkel snel en eenvoudig bestellen.

Klik op de link.

Boerenwinkel.nl

Sijben Ongediertebestrijding | 06-53367229 / 0475-334041 | Privacyverklaring | Algemene leveringsvoorwaarden | website: Drukkerij Bongers Roermond