vizier

Ratten en muizen

Ratten en muizen veroorzaken jaarlijks voor miljoenen aan schade. Zij knagen aan voedsel, verpakkings- en isolatiemateriaal en kabels. Ze ontzien ook electrische installaties en computersystemen niet, vaak op moeilijk bereikbare plaatsen als boven plafonds en onder vloeren. Ook kunnen ratten en muizen u goed uit uw nachtrust houden. Door het bevuilen van voedselvoorraden met hun uitwerpselen kunnen zij ziekteverwekkende organismen overbrengen. Een tijdige en goede bestrijding van ratten en muizen is belangrijk want als dit achterblijft zullen de problemen door de snelle vermeerdering van deze dieren snel groter worden. Een worp van buine ratten bijvoorbeeld bestaat uit gemiddeld 7 tot 10 jongen en dit doen ze tot maximaal 15 keer in hun leven. Muizen geven 5 tot 6 jongen per worp en hebben gemiddeld 8 worpen in hun leven.

muislevels

 

Ratten en muizen bestrijden

Wij bestrijden ratten en muizen volgens de laatste watenschappelijke en milieuhygiƫnische inzichten. Na een uitgebreide inspectie wordt met gebruik van effectieve, in Nederland toegelaten bestrijdingsmiddelen, een eind gemaakt aan de heersende overlast van ratten of muizen. Dit d.m.v. lok-aaskistjes / klemmen. Hiermee wordt doorgegaan totdat er geen opname meer is. Daarna zullen in overleg periodieke inspecties plaatsvinden om te signaleren of de ratten of muizen weer zijn teruggekeerd. Dit alles wordt met behulp van een inspectierapport bijgehouden, om u geheel op de hoogte te houden van de situatie. Tevens geven wij u advies om in de toekomst van ratten en muizen verschoont te blijven.

Hulpmiddelen

Vanaf nu kunt u verschillende materialen en producten via de webshop van Boerenwinkel snel en eenvoudig bestellen.

Klik op de link.

Boerenwinkel.nl

Sijben Ongediertebestrijding | 06-53367229 / 0475-334041 | Privacyverklaring | Algemene leveringsvoorwaarden | website: Drukkerij Bongers Roermond